Clash kan hjelpe med å skape vekst i forretningen din

Clash-Media har spesialisert seg i å identifisere og levere store mengder kunder med interesse for dine produkter eller tjenester. Ingen annen virksomhet kan fremvise en tilsvarende effektivitet når det handler om løsninger innenfor online markedsføring.

 

Løsningene våre

Det globale leadsgenereringsnettverket

Vårt online leadsgenereringsnettverk gir annonsører tilgang til en ekstremt bred gruppe forbrukere. Gjennom vårt enestående nettverk av produsenter og vår unike teknologi har Clash tilgang til langt over størstedelen av onlinebefolkningen i store deler av Europa og USA.

 

Dette resulterer i en kostnadseffektiv metode til å introdusere produktet ditt til forbrukere som har uttrykt en oppriktig interesse for tjenesten.


Kampanjer kan skreddersys til hver annonsørs individuelle behov med full kontroll over levering, kvantitet og den typen leads som du mottar. Leadsgenerering er en komplett løsning for annonsører som ønsker å bygge opp en emnedatabase med ferske, positivt påmeldte leads med fullt eierskap for kunden.

 

Vår e-postdatabase

Clash-Media er eksperter i direkte markedsføring og oppbygging av emnelister. Vi kan også tilby tilgang til vår egen database.

 

Denne omfattende listen over livsstilsdata kan lett analyseres og gir annonsører en rask og effektiv metode til kommunikasjon med potensielle kunder.

 

Adresse- og telefondata

Clash-Media tilbyr komplette adresse- og telefonlister til ethvert markedsføringsformål.

 

Alle data er unikt innsamlet og oppdateres løpende for å sikre en optimal kvalitet og responsrate.