Om Clash Media

Vores stærke lead-genereringsnetværk der forbinder annoncører og forbrugere, skaber millioner af kvalificerede leads hver måned og får de rette målgrupper i tale i henhold til annoncørens eksakte specifikationer.


Clash Media startede i 2006 op i England og har nu kontorer i London, New York og København. I takt med den fortsatte ekspansion er Clash Media i stand til at indsamle og aflevere leads til klienter over hele verden.


Med Clash Medias løsninger til lead-generering gør vi brug af vores egen avancerede og resultatorienterede teknologi. Vi fokuserer på en komplet kampagnestyring fra A-Z og forsøger fortsat med konstant at overgå vores klienters forventninger. Hos Clash Media skaber vi gode økonomiske resultater og har derfor hundredvis af tilfredse klienter.

 

Hvorfor vælge os? Det har vi faktisk 5 gode grunde til.

  1. Vi kan indsamle leads i Storbritannien, USA, Skandinavien og snart også på fastlandet i Europa og Australien
  2. Alle henviste leads har en oprigtig interesse i vores klienters produkt eller service
  3. Alle kampagner er fuldt optimerede af vores erfarne kundeservice medarbejdere, og alle klienter har en dedikeret account manager til at sikre, at volumen og kvalitet matcher deres ønsker og behov
  4. Alle klienter har 24 timers adgang til vores klient administrations system med mulighed for at downloade rapporter og tilgå information om leads
  5. Clash Media har p.t. en e-mail database med mere end 1 million registrerede brugere

Nedenfor er et udsnit af de virksomheder, som vi p.t. samarbejder med